Тя е със златистооранжеви коси, които отразяват октомврийското слънце по

...
 Тя е със златистооранжеви коси, които отразяват октомврийското слънце по
Коментари Харесай

Огнена, дръзка, с ярък стил и широка усмивка - няма как да не познавате Джули

 

Тя е със златистооранжеви коси, които отразяват октомврийското слънце по улиците на София. Родена е с изгрева на първи юли и с името Юлиана, само че от години възприема себе си като Джули. Така я назовават всички още от британската гимназия и истината е, че на нея й отива. 

Снимка: Евгений Милов

Казва, че е градско момиче, израснало през 90-те години, с нехайно и щастливо детство и усмивката си пази още от този момент. А детето вижда и преотркива в деветгодишната си щерка Франки, която е нейното ентусиазъм и смисъл. 

Снимка: Джули Лепоева, персонален списък

В “Жените на България ” ви срещам с Джули Лепоева и нейния цветен свят. Тя ни посреща в дома си в една от първите есенни сутрини, освен това с топло кафе, усмивка и жанр който ни сграбчва вечно.  

Снимка: Евгений Милов

За поредицата ни Джули е избрала необятен панталон в гальовен розов цвят, сив елек, пресен и прелестен ежедневен грим и доста, но доста бижута. Бързо разбираме, че мъчно ще я забележим на висок ток, в костюм или с визия от корпоративния свят. 

В „ Жените на България “ бизнес дамата споделя по какъв начин да бъдем по-уверени, с цел да реализираме фантазиите си

“Важно е да се усещам добре в кожата си, да бъда уверена и да последвам личния си жанр. Това значи да нося необятни дънки, кецове, тениски и бижута ”, споделя Джули.  

А домът й е пъстър и ярък - също като нея.  Усещаме и живота в него, който му придават хората - околните и приятелите на Джули. Няма по какъв начин да не обърнем внимание и на почерка й, прикрит в изкуството.  

 Джули Лепоева Снимка: Евгений Милов

На стените са закачени портрети и послания, на масата в хола са запалени ароматни свещи, а духът на стаята се крие в библиотеката с богат избор от книги. Във всичко това Джули намира уют и топлина.  

Снимка: Джули Лепоева, персонален списък

Виждаме и отворен преносим компютър, което ни подсказва, че сме прекъснали креативния й развой. Каталозите и изданията на всички места в дома й пък приказват задоволително за професионалните й ползи.  

Снимка: Джули Лепоева, персонален списък

Джули работи в областта на маркетинга повече от 16 години. В 11 от тях развива сполучливо един от най-търсени марки за бижута в света. Ето за какво не трябва да ни изненадва  пристрастеността й към аксесоарите, които избира и съчетава сама.  

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР